Livrare comenzi

Iti punem la dispozitie livrare nationala si internationala, folosind unele din cele mai bune firme de curierat de pe piata.

Nu exista curierul perfect, motiv pentru care am ales sa lucram cu mai multe companii de curierat, fiecare exceland pe anumite laturi.


COSTURI DE LIVRARE

Noi, cei de la BrandsDiscounts.ro intelegem nerabdarea cu care astepti comanda. De aceea, facem tot ce ne sta in putinta pentru a-ti oferi o livrare rapida.

Livrarea in Romania este gratuita. Pentru livrarile in strainatate pot apare costuri de livrare.

In cazul nefericit in care comanda nu a ajuns la tine sau este pierduta in procesul livrarii, vom avea nevoie de sprijinul tau pentru rezolvarea problemei. in situatia in care, din orice motiv, clientul refuza sa ofere informatiile necesare, acesta poate ajunge responsabil pentru plata integrala a bunurilor pierdute.


BrandsDiscounts nu va fi raspunzator pentru produsele care nu pot fi livrate, ca urmare a furnizarii unei adrese incorecte. Este de asemenea responsabilitatea clientului sa ridice personal coletul de la firma de curierat, daca acesta nu a fost livrat.


DURATA DE TRANZIT

Comenzile au ca termen de livrare la adresa ta maxim 48 de ore de la data expedierii de catre noi.


PLATA

Pentru plata produselor iti oferim mai multe variante: online cu card bancar (MobilPay) sau ramburs.


CONFIRMAREA COMENZILOR

BrandsDiscounts.ro - Brandissimo S.R.L. își rezervă dreptul să  confirme comenzile telefonic sau prin email cu Clientii înainte de onorarea acestora.