Puncte de fidelitate

Punctele de fidelitate sunt oferite sub forma unui bonus clientilor nostri pentru orice comanda indiferent de valoarea acesteia.

Valoarea punctelor de fidelitate

Valoarea unui punct de fidelitate este egala cu 0,1 lei (10 puncte = 1 leu).
Fiecare produs existent pe site-urile noastre o are afisat sub pretul acestuia echivalentul valorii sale in puncte de fidelitate.

Puteti vizualiza oricand in contul dumneavoastra numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda efectuata in functie de data plasarii comenzii. Accesand rubrica “Contul meu”, faceti click pe butonul “Punctele dvs de Recompensa” pentru a le afisa.

Imediat cum aveti in cont punctele de fidelitate, acestea pot fi folosite pentru a primi reduceri de pret in momentul efectuarii unei noi comenzi.

Regulamentul de folosire a punctelor este urmatorul:

1.  Valoarea unui punct de fidelitate este de 0.1 lei (100 puncte = 10 lei);

2.  Punctele de fidelitate sunt obtinute in urma plasarii unei comezi;

3.  Punctele aferente plasarii unei comenzi vor intra in contul dumneavoastra imediat ce comanda a fost finalizata;

4.  Nu sunteti obligati sa folositi toate punctele disponibile pentru a obtine reducerea aferenta unei comenzi, puteti folosi exact numarul de puncte dorit de dumneavoastra.
Pentru a aplica punctele de fidelitate trebuie sa adaugati produsul/ele in "Cosul de produse", urmand a selecta optiunea "Adauga" si sa scrieti numarul de puncte ce doriti sa fie folosite in cadrul comenzii dumneavoastra.
Dupa aceea puteti sa inchideti comanda, urmand ca din costul total al acesteia sa fie scazuta suma aferenta punctelor utilizate de dumneavoastra.

5.  Daca anulati o comanda la care ati utilizat puncte, acestea vor fi returnate imediat in contul dumneavoastra;

6.  Daca anulati o comanda, punctele ce urmau a fi primite in urma acesteia vor fi anulate;

7.  Punctele se acorda doar clientilor ce au cont valid creat pe site-ul nostru;

8.  Punctele nu pot fi transferate de la un client catre altul, si nu pot fi utilizate decat pe site-ul BrandsDiscounts.ro

9.  Punctele de fidelitate nu se pot cumula cu alte vouchere de reducere sau cu cupoane cadou.