Retur & Rambursare

Noi speram ca va veti indragosti de produsele comercializate de BrandsDiscounts.ro, insa, daca vor exista cazuri in care doriti sa returnati/schimbati un produs comandat, va rugam sa cititi cu atentie conditiile mai jos mentionate.

Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta,

Art. 4. - (1), b) "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului."

In cazul in care produsul comandat prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare integrala a contravalorii comenzii. Daca solicitati inlocuirea produsului comandat cu un alt produs de o valoare mai mare, se va achita diferenta de pret, iar daca valoarea produsului cu care doriti sa inlocuiti produsul initial comandat este mai mica, veti primi o rambursare partiala. Costurile de transport cu rambursarea vor fi suportate de catre Brands Discounts.
Atat inlocuirea produsului cat si rambursarea contravalorii, se vor face in cel mult 14 de zile de la retur.

In cazul in care v-a fost livrat un alt produs decat cel comandat, va rugam sa notificati in scris cat mai curand acest lucru pentru ca produsul primit sa va fie inlocuit cu cel corect. Costurile de transport vor fi suportate de catre Brands Discouns.

In cazul in care ati comandat un produs al carui marime este necorespunzatoare, va rugam sa notificati in scris despre produsul pe care doriti sa-l returnati si, de asemenea, daca doriti sa va fie inlocuit cu un alt produs sau sa va fie rambursata contravaloarea produsului. In acest caz costurile de transport vor fi suportate de catre Client.

In orice alt caz, exceptand produsele cu defecte de fabricatie sau livrate gresit, costurile de transport vor fi suportate de catre Client.

Toate produsele supuse la retur trebuie sa fie in ambalajul original, cu eticheta, fara sa fi fost spalate si/sau sa prezinte urme de uzura.

Notificarile se vor face prin completarea Formularului de retur. Va trebui sa completati datele de contact precum si informatii despre produsul ce face obiectul notificarii.

Atentie! Retururile fara o notificare prealabila nu pot fi luate in considerare.